måndag 11 februari 2019

Its freaking FABruari!



Balansen i livet. Eller ickebalansen. Balansen vi alla "jobbar på". Träna, jobba, äta rätt och ha familjetid. Helst vill vi ju göra allt detta samma dag.



Vi är inne i vabruari. Det är månaden svenskarna är som mest låga. Vi kommer antagligen få magsjuka och får vi inte det får vi säkerligen influensan. Eller båda. Samtidigt.



En mycket smart man på nyhetsmorgon igår sa att vi ska tänka att det är FABruari. Att du är freaking fabulous fast din hud är torr som sågspån, näsan röd och du har ingen ork. Du vill träna, men inte svettas. Du vill laga mat men bara om det är enkelt. Ja, men -do so then! Det är en månad kvar innan ljuset återvänder, ligg på sofflocket. Gå upp några kilon. Du springer bort dom i vår.



Fira "sofflov" inte "sportlov". Man kan göra massa med saker i soffan, brodera en tavla med ett knäppt citat, armhävningar, sit-ups. Yoga! Man kan göra yoga i soffan, det vore en utmaning! Men ramla inte och slå örat i soffkanten. Det gjorde vi igår, och vabbar idag med åkomman: Brottaröra. William 4 år ramlade i full kaliber in i ett vasst soffbord på barnkalaset igår.

Vi fortsätter att inte gå ut. Och bakar. Semlor står på tur. Och.Vi försöker att inte hänga läpp!
Its freaking FABruari!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar