måndag 27 februari 2017

Sportlov!

        

Inte för att vi har sportlov direkt, men vi ägnar oss gärna åt "sportlovs"-aktiviteter! Förutom skidor är vårt senaste påfund skridskor. Jag tror, om sanningen ska fram är vi lite "hungriga" på gemensamma uteaktiviteter denna kyligare tid. 


Det kom sig som så att jag var så innerligt trött på att plocka upp små tvååringar som hela tiden trillade på öns alla isgator. Att gå fem meter tog en evighet när alla skulle trilla åt höger och vänster! 


Då kan vi lika gärna halka omkring på rinken, inte sant? Både brorsan och pappa är hockeylirare så det vore ju så kul om vårt nya påfund kunde briljera!


Och vet ni? Vi kom, vi såg, vi segrade! Ja, ungefär så. William är något slags underbarn vad gäller sporter, det tog inte många minuter innan han knatade omkring på isen själv. Han, antagligen lika mallig som vi. Fina fina Albert Är envis som en åsna och åkte gladeligen med vår hjälp rinken runt. När William trillade åkte vi ambulansskridskor för att hjälpa honom upp. Så lyckat!


Min älskade man! Tänk vilken aktiv familj vi har blivit. Jag älskar det! Att göra saker som passar hela familjen är solsken rakt in i hjärtat!


Älskade, älskade, barn. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar