tisdag 17 november 2015

World prematurity day

        

Bild ett:
Ack så färglöst & ack så varmt! Att möta första vintern i hus ger oss knottriga armar och botas bäst med varma tjocktröjor. Eller "Olle" som vi säger i Småland. Hos oss hittas massor av ollar! 

Bild två:
Tokvarm halsduk till tokkalla dagar. Blir så fin när man knyter den. Favoritskorna som levererar det där fåniga självförtroendet som pryttlar kan ge. 

Bild tre:
Alla mina barn fick mitt pigment. Rosa hy och rött hår. Superfint, men kräver sin omvårdnad. Framför allt det kyligare halvåret. Oljan använder jag som tvål när de badar. Håller huden fet länge. De övriga håller babyrumpan len och kalla kinder fria från bitande köld. De klassas som ekologiska vilket känns extra gott. Om jag lånar dem? Absolut.

Bild fyra:
Idag är det världsprematurdagen. Den kan inte passera vår familj helt obemärkt. För ett år sedan låg ju vi på neonatalen med våra prematurbebisar. För att vara mer exakt; det var idag förra året som Albert opererades. Och det var exakt denna tiden kirurgen ringde och sa att han hade klarat operationen. 17 november. Större än vår bröllopsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar